Motor kazası geçiren öğrencimiz hayatını kaybetti

Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi İbrahim Genç motoruyla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Motoruyla yaptığı kaza sırasında kaskını takmadığı belirlenen İbrahim Genç, kazanın ardından Karabük’te özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği gün Ankara’da bulunan ailesi hastaneye gelerek bir hafta boyunca oğulları İbrahim’den iyi haber bekledi. 7 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren öğrencimiz dün gece yarısı hayatını kaybetti. Bu süre boyunca arkadaşları, hocaları ve Üniversite yönetimi aileyi yalnız bırakmadı. İlk günden itibaren aile ile yakından ilgilenen ve öğrencimizin vefat haberini alır almaz hastaneye gelen Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat da acılı aileye baş sağlığı dileyerek üzüntülerini paylaştı. Vefat eden öğrencimiz İbrahim Genç’in cenazesi bugün Ankara'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenazeye katılacaklar için Üniversitemizden 2 otobüs kaldırıldı.