Öğrenci

Öğrenci Kulüpleri birlikte iftar yaptı

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenci kulüpleriyle iftarda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Külliye Karabük

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara, Daire Başkanı Bünyamin Gün ile birlikte kulüp ve topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

İftar toplantısında kulüplerin sorunlarına ve isteklerine yönelik çözüm önerileri dile getirilirken, gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

SKS Daire Başkanı Bünyamin Gün ayrıca 2018 – 2019 akademik yılında gerçekleştirilen kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinlikler için kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi ve dualar edildi. Toplantı günün anısına çekilen toplu fotoğraf karesi ile son buldu.