Öğrenci

Onur, 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük Üniversitesi öğrencisi Onur Kaplan, bir hafta önce Karabük'te birinci kattaki evinin balkonundan düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde ödem oluşan ve bir hafta yoğun bakımda tutulan Kaplan, dün gece yaşam mücadelesini kaybetti.
Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Onur Kaplan, talihsiz bir olay sonucu kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti. Karabük 100. Yıl Mahallesi'nde oturan Kaplan'ın, birinci kattaki evinin balkon duvarında oturduğu sırada yere düştüğü ifade edildi. Hastaneye kaldırılan Onur Kaplan, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Beyninde ödem oluşan Kaplan, yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken dün gece yaşamını yitirdi. Rektör Prof. Dr. Refik Polat’tan taziye mesajı  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Onur Kaplan için taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Onur Kaplan’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybeden değerli öğrencimiz Onur Kaplan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, hocalarına ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.”