Kampüs

Orman Fakültesinden eski dekan Prof. Çelik’e teşekkür töreni

Karabük Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından eski dekan Prof. Dr. M. Bahattin Çelik’e fakülteye verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Külliye Karabük

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Açar, Prof. Dr. M. Bahattin Çelik’e dekanlığı süresince verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Programa Rektör Yardımcısı ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Açar, Orman Fakültesinin akademik ve idari personeli katıldı.

Plaket takdiminde konuşan Rektör Yardımcısı ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Açar, Orman Fakültesine verdiği hizmetlerinden dolayı bir önceki dekana teşekkür ederek,  “Dekanlığınız döneminde Orman Fakültesine öğrenci alınması konusu başta olmak üzere, hem eğitim gibi bir çok konularda yeni bir vizyon kazandırmış oldunuz hem de üniversitemiz ve fakültemizin tanıtımına müspet katkılarda bulundunuz. Görev yaptığınız süre zarfında özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Akademik ve idari çalışmalarınızın devam etmesini temenni eder, bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.

Verilen plaketten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. M. Bahattin Çelik ise, “Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Asıl olan bu görevleri yüz akıyla ve fedakar bir ruhla yapıp sonradan gelene teslim etmektir. Orman Fakültesinin bundan sonraki süreçte daha da büyüyeceğine inanıyorum.” diye konuştu.