Rektörlük

OSTİM Başkanı Aydın, Rektör Polat'ı ziyaret etti

Ankara'da bulunan OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) Koordinatörü Dr. İlhami Pektaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.  Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Kulübü tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere gelen Orhan Aydın ve Dr. İlhami Pektaş, Rektör Prof. Dr. Refik Polat'ı makamında ziyaret etti. Rektör Polat, konukları Karabük Üniversitesinde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti. OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın da Karabük Üniversitesinde olmaktan ve Rektör Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.