Kampüs

Bizim Eflani Gazetesi’nden Rektör Kırışık’a Ziyaret

Bizim Eflani Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nevzat Akgün ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Akgün, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bizim Eflani Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nevzat Akgün ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Akgün’ü makamında ağırladı. Ziyarete Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Ziyaret sırasında üniversitenin bilimsel, akademik ve kültürel faaliyetleri ele alınarak, yerel basının üniversiteyle olan ilişkileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gazete temsilcileri de misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.