Şehir

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Vali Mustafa Yavuz'u Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı valilik makamında ağırladı. Ziyarette, Karabük Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve bölgesel kalkınmaya yönelik faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Karabük Üniversitesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Ziyarette Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ise Karabük Üniversitesinin Eylül ayı içerisindeki faaliyetleri, Sağlıkfest toplantıları, yeni akademik yılına yönelik yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Vali Mustafa Yavuz’a bilgiler verdi.