Sağlık

Sağlıkfest Alan Etkinlikleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi tarafından sağlık alanında yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek amacıyla 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Bilimleri Festivali: Sağlıkfest için alan etkinliklerine ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında Senato Toplantı Odasında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Genel Sekreter Lütfü Köm, öğretim üyeleri, daire başkanları ve festival organizasyon komitesinin üyeleri katıldı.

Etkinliklerin planlanması, alan düzenlemeleri, katılımcı profilleri ve sağlık temalı workshoplar gibi konular üzerinde durulan toplantıda, Sağlıkfest’in geniş bir katılımla gerçekleşmesi ve Karabük Üniversitesinin bu alandaki öncü rolünün vurgulanması hedeflendi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, toplantıda Sağlıkfest’in üniversite için önemine değinerek, etkinliğin sadece öğrencilere değil, tüm katılımcılara sağlık bilimleri alanında yeni ufuklar açacağını belirtti. Toplantıda birçok kurum ile görüşerek kurumsal paydaş protokollerinin imzalandığını da belirten Rektör Kırışık, “Bu festival, sağlık bilimleri alanında bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra, üniversitemizin bu alandaki katkılarını ve yenilikçi çalışmalarını da gözler önüne serecek. Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda titizlikle sürdürüyoruz” dedi.