Kampüs

Prof. Dr. Ali Güneş, koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, Şehit Nurettin Seki İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur Yaylacı'ya devretti.  Her 23 Nisan'da geleneksel hale gelen koltuk devir teslim töreninde bu yıl Karabük Üniversitesinde Rektörlük koltuğuna Şehit Nurettin Seki İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur Yaylacı oturdu. Karabük Üniversitesindeki koltuk devir teslim töreni rektörlük makamına vekalet eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş'in makamında gerçekleştirildi. Şehit Nurettin Seki İlkokulu Müdürü Şener Ergin'i ve öğrencilerini ağırlayan Prof. Güneş, çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek koltuğunu temsili olarak 4. sınıf öğrencisi Yağmur Yaylacı'ya bıraktı. Yeni görevinin kısa süre de olsa keyfini çıkaran ilkokul öğrencisi Yağmur Yaylacı, çok mutlu olduğunu belirterek Prof. Güneş'e ve öğretmenlerine teşekkür etti.