Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Filipinler’de ders verdi

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, misafir öğretim üyesi olarak katıldığı Filipinler Diliman Üniversitesinde (University of Philipinnes Diliman) bir hafta boyunca ders vererek tez ve proje danışmanlığı faaliyetlerinde bulundu. ERDT (Engineering Research and Development for Technology) programı desteği ile davet edildiği Filipinler Diliman Üniversitesine misafir öğretim üyesi olarak katılan Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, bir hafta boyunca ders ve seminerler vererek tez ve proje danışmanlığı faaliyetlerinde bulundu. Prof. Dr. Karaş, Filipinler’de düzenlenen PhilGEOS & GeoAdvances 2019 (geoadvances2019.org/speakers) konferansında da davetli konuşmacı olarak bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, dünya sıralamasında ilk 400 içerisinde yer alan “Filipinler Diliman Üniversitesi (University of Philipinnes Diliman)” ve dünya sıralamasında ilk 800 içerisinde yer alan “De Salle Üniversitesi (De La Salle University)” yetkilileriyle bir araya gelerek Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın iş birliğine yönelik mesajlarını ve üniversitenin Mevlana anlaşmalarını iletti.