Rektörlük

Rektör Polat: Bir aylık maaşımla katılıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na yoğun destek geldi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, kampanyaya bir aylık maaşını bağışlayarak katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından "Millete Sesleniş" konuşması yaptı. KOVİD-19 hastalığına karşı alınan tedbirler sebebiyle, kabine toplantısını telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiklerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla bir kampanya başlatıldığını da duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz. 'Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na siyaset ve iş dünyasından isimlerin yanı sıra  çok sayıda kamu yöneticisinden de yoğun destek geldi.

Erdoğan'ın açıklamasından kısa bir süre sonra Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat da Twitter hesabından "Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan #BizbizeYeterizTürkiyem kampanyasına ben de destek veriyor ve bir aylık maaşımla katılıyorum." diyerek desteğini duyurdu.