Şehir

Rektör Polat, BRTV’de canlı yayına katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV’de canlı olarak yayımlanan Zafer Acar ile Gündem programına katılarak üniversiteye dair soruları cevaplandırdı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV ekranlarında yayımlanan Zafer Acar İle Gündem programına konuk oldu. Polat,  programda Karabük Üniversitesinin ilk 1000’e girmesi, üniversitenin uluslararası çalışmaları ve girişimleri, uluslararası öğrenciler, yatırımlar ve devam eden projeler, İletişim Fakültesi ve Teknokent'in son durumu, elektronik sınav sistemi gibi konularda soruları cevaplandırarak gündemde yer alan diğer konularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın konuk olduğu canlı yayın programınının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.