Rektör Polat, BRTV’de Canlı Yayına Katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV’ de canlı olarak yayınlanan Zafer Acar ile Gündem programına katılarak YKS tercih sürecinde öğrencilere seslendi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV ekranlarında yayınlanan Zafer Acar İle Gündem programına konuk oldu. Rektör Polat, Karabük Üniversitesinin eğitim, uluslararasılaşma, staj imkanları ve yurtdışı programları, akademik kadro, fiziki altyapı, kültürel ve sosyal ve imkanlar ile iş fırsatlarını aday öğrencilere anlattı. Rektör Polat ''29 Haziran 2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesi geleceğin mesleklerine uygun kaliteli eğitim misyonu ve uluslararasılaşma da lider üniversite olma vizyonuyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Yeni tercih döneminde öğrencileri Karabük Üniversitesine davet etmeye geldim. Bu yıl sloganımız “Çok kültürlü ortamda okumak istermisiniz? Karabük Üniversitesi 15 fakülte, 5 Yüksekokul, 9 meslek Yüksek Okulu, 2 Enstitü, 1 Teknokent ve 1200 akademisyenle  Türkiye' nin 81 vilayetinden, dünyanın 97 ülkesinden 50 bine yakın öğrenciye hizmet vermekte. Giderek büyüyen bir aileyiz ve  KBÜ' yü tercih eden adaylarımızla daha da güçleneceğiz. Amacımız girişken ve sosyal becerileri yüksek bireyler yetiştirmek ve onları desteklemek" dedi. KBÜ Rektörü "Karabük, tarihi dokusuyla yeşillikler içinde ayrı güzeldir. Bu güzellikleri görmek ve güzel yarınlara birlikte ulaşmak amacıyla sizleri Karabük Üniversitesine bekliyoruz." dedi.