Rektör Polat’tan Fırat ve İnönü Üniversitelerine ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Fırat ve İnönü Üniversitesi Rektörlerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Rektör Polat ilk olarak Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Polat, Fırat Üniversitesi Rektörü Göktaş ile iki üniversite arasında olabilecek akademik iş birliği konularını görüştü. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Günün anısına iki rektör karşılıklı hediye takdiminde bulundu. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Polat daha sonra İnönü Üniversitesine ziyarette bulundu. Burada İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile rektörlük makamında bir araya geldi. Prof. Dr. Refik Polat ziyarette Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler aktardı. Programın devamında Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Polat'la birlikte "Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Özel İsmet İnönü Müzesi"ni gezdi. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kızılay, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. İki Rektör ziyaretin sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulundu.