Kampüs

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık Güvenlik Personelinin Kurban Bayramını Kutladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kurban Bayramı dolayısıyla merkez yerleşkede bulunan güvenlik noktalarını ziyaret ederek güvenlik personelinin Kurban Bayramını kutladı. Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ yerleşkesinde görevlerini yerine getiren güvenlik personelini görev yerlerinde ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Kırışık konuşmasında Karabük Üniversitesi yerleşkesinin huzur ve güven ortamının devamlılığının güvenlik personelleri başta olmak üzere herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek güvenlik personeline teşekkürlerini iletti. Karabük Üniversitesi yerleşkesinde bulunan tüm güvenlik noktalarını tek tek gezen Rektör Kırışık, çalışanların Kurban Bayramını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirten güvenlik personelleri Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkürlerini dile getirdi.