Rektör Prof. Dr. Refik Polat'tan taziye mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Zonguldan'tan Karabük'e gelen midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Karabük Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 1. sınıf öğrencisi Melike Aygün için taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dün akşam Zonguldak'tan, Karabük'e gelen midibüsün devrilmesi sonucu öğrencimiz Melike Aygün'ün hayatını kaybettiğini, yine öğrencimiz olan kardeşi Mine Aygün ile birlikte çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Vefat eden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı, ayrıca kazada yaralanan öğrencimiz Mine'ye ve tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."