Rektörlük

Rektör Prof. Dr. Refik Polat'tan yeni öğrencilere 'hoş geldiniz' mesajı

Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri  için ‘hoş geldin’ mesajı yayımladı. Rektör Prof. Dr. Refik Polat mesajında, Karabük Üniversitesi ailesine katılan ve üniversiteli olma heyecanını yaşayan tüm öğrencileri tercihlerinden dolayı tebrik etti. Polat mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: "Karabük Üniversitesi olarak 'Hiçbirimiz hepimiz kadar iyi olamayız' felsefesiyle hareket eden ve biz olma duygusunu öğrenci ve çalışanlarıyla birlikte yaşayan bir üniversiteyiz. Ayrıca siz öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için bütün imkânlarını seferber eden bir üniversiteyiz. Hayatınızın en unutulmaz anlarını yaşayacağınız üniversite yolculuğunuzda akademik ve idari personelimiz ve Karabük halkı olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Hepinizi yeniden tebrik ediyor, başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyorum.”