Rektörlük

Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat'dan taziye mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Antalya’nın Kumluca İlçesi’ne bağlı Olympos bölgesinde düzenlenen kaya tırmanış şenliği sırasında düşerek hayatını kaybeden öğrencimiz Cansu Nur Özkalp için taziye mesajı yayımladı.  Rektör Prof. Dr. Refik Polat mesajında şunları söyledi: "Üniversitemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği İngilizce Bölümü öğrencisi aynı zamanda Üniversitemiz Doğa Sporları Kulübü Başkan Yardımcısı Cansu Nur Özkalp’in vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Çok sevdiği dağcılık sporunu yaparken elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden sevgili öğrencimiz Canu Nur’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevdiklerine sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun."