Kampüs

Sadettin Ökten, KBÜ'de konferans verecek

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda, 19 Kasım Pazartesi günü "Kadim Şehirlerden, Modern Kentlere" konulu konferans düzenlenecek. Prof. Dr. Sadettin Ökten'in konuşmacı olarak katılacağı ve herkese açık olan konferans, saat 15:30'da başlayacak.
Aynı gün Mevlid Kandili Özel programı yapılacak Konferansın ardından ise Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili'ne özel program yapılacak. Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek ve 18:30'da başlayacak programda sanatçılar Türkan Uymaz ve Bora Uymaz Türk Tasavvuf Müziği Konseri verecek. Mevlid Kandili özel programından önce Prof. Dr. Sadettin Ökten'in katılımıyla 'Prof. Dr. Saadettin Ökten Konferans Salonu' adı verilen Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki konferans salonunun açılışı gerçekleştirilecek.