Şehir

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi Rektörlük makamında ağırladı.  Ziyarete Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Atatürk tablosu ve maket Safranbolu Evi hediye etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)