Şehir

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı’yı makamında ağırladı. Görüşmeye Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşme sırasında, üniversite ile ticaret ve sanayi dünyası arasındaki iş birliği olanakları üzerinde duruldu. Karabük Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya olan katkıları ve üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri de misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ