Kampüs

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi'nden kan bağışına tam destek

Karabük Üniversitesi  10. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “10. Yıla Özel 2007 Ünite Kan Bağışı” kampanyasında Cuma son gün. Teknoloji Fakültesi önünde kurulan çadırda gerçekleştirilen ve Kızılay ile Karabük Üniversitesi Kızılay Topluluğu’nun organize ettiği  kampanyanın bitimine bir gün kala 2 bin üniteye yakın kan toplandı. Üniversitemizin kuruluş yılına özel olarak yapılan 2007 ünite kan bağışı kampanyası için Sağlık Kültür ve Spor Dairesi herkesi kan vermeye çağırarak kampanyaya tam destek verdi. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Gün başta olmak üzere, şube müdürleri ve çalışanlar kampanyaya destek olmak için stant alanına gelerek kan verdi. Kan bağışı yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Bünyamin Gün,"Biz bugün şahsım, şube müdürleri ve çalışanlarımız olmak üzere kampanyaya destek vermek için burada bulunuyoruz. Yarın itibariyle kan bağışı kampanyası sona ermiş olacak. Fakat yıl içinde belirli zamanlarda yine Türk Kızılayı ile iş birliği içerisinde kan bağışı kampanyalarımız sürecek. Biz Karabük Üniversitesi olarak bu alanda öncü üniversite konumumuzu devam ettirmek istiyoruz. Kuruluşumuza özel 2007 ünite kan bağışı hedefimize çok yaklaştık. Bu kampanyaya destek veren, gelip burada kan veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kampanyanın son günü olan Cuma gününde herkesi son bir gayretle kan vermeye davet ediyorum." dedi.