Rektörlük

Saha İstanbul Genel Sekreteri Levent Kerim Uça Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Saha İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri Levent Kerim Uça ve beraberindekiler, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türk savunma, havacılık ve uzay sektörünün, yerlilik oranının arttırılması, henüz sahip olmadığı kritik teknolojilere kavuşturulması ve uluslararası rekabette üst seviyelere taşınması için üyelerinin teknolojik ve sektörel yetkinliklerini geliştirmek, üyeleri arasındaki iş birliğini destekleyerek güçlü bir ekosistem oluşturmak misyonuyla kurulan SAHA İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneğinin Genel Sekreteri Levent Kerim Uça’yı  ve beraberinde Erin Motor Genel Müdürü Ersin Şahin, GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Sima Aliminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz ve Saha İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Sürmen’i Rektörlük makamında ağırladı.  Ziyarete Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter ve Karabük Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü eşlik etti.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Saha İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri Levent Kerim Uça ve beraberindekilerle ülkemizin teknoloji geliştirme kapasitesine katkı veren Saha İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneği ve üye firmalarla birlikte yapılabilecek çalışmalar, üniversite sanayi iş birliği kapsamında yapılabilecek iş birlikleri ve iş birliklerinin geliştirilmesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Saha İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri Levent Kerim Uça ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Saha İstanbul Savunma Havacılık Ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri Levent Kerim Uça ve beraberindekiler, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.  Ziyaret plaket takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.