Senegal Heyetinden Rektör Polat'a Nezaket Ziyareti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Türkiye Cumhuriyeti Dakar Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas ve Cheikh Anta Diop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmadou Aly Mbaye'yi Safranbolu'da ağırladı.  Türkiye Cumhuriyeti Dakar Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas ve Senegal'in başkenti Dakar'da yer alan  Cheikh Anta Diop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmadou Aly Mbaye, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat misafirleri KBÜ Uygulamalı Konukevinde ağırladı. Ziyarete İşletme Fakültesi Dekanı Prof Dr. Elif Çepni ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan hazır bulundu. Heyetin nezaket ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getiren KBÜ Rektörü Polat, Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler vererek KBÜ' nün ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını heyetle paylaştı. ''Senegalli öğrencilerimizden çok memnunuz. İş birliklerimizin ve başarıların artacağına eminim, Safranbolu'muza hoş geldiniz.'' dedi.  Karabük'te olmaktan memnun olduğunu dile getiren Prof. Dr. Ahmet Kavas, Karabük Üniversitesi ve Senegal arasındaki akademik iş birliklerine dair istişarelerin yapılmasına öncülük etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sonlandı.