SGK Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım’ı Rektörlük makamında ağırladı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, SGK Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. SGK Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)