Rektörlük

Sözbir Kule Park İnşaat Ortakları Öztürk ve Supçin KBÜ Rektörünü Ziyaret Etti

Sözbir Kule Park İnşaat sahipleri İbrahim Öztürk ve Mustafa Supçin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, iş insanı İbrahim Öztürk ve Mustafa Supçin’i Rektörlük makamında misafir etti. Ziyarete Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz da eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Öztürk ve Supçin şirketleriyle ilgili faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, üniversite ile iş birliği olanakları ve ortak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Kırışık ise şehirdeki iş dünyası ile üniversite arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü