Rektörlük

Sudan Büyükelçiliği'nden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Sudan Büyükelçiliği'nden gelen heyeti makamında ağırladı. Sudan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Nura Osman Suleiman, Askeri Ataşe Adil Ismail Elfaki ve Ataşe Adam Idris, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti. Karabük Üniversitesinde Sudan uyruklu öğrenciler tarafından düzenlenen "Geleneksel Gün Kutlamaları" etkinliğine katılmak üzere Karabük'e gelen Sudan Ankara Büyükelçiliği'nden Müsteşar Nura Osman Suleiman, Askeri Ataşe Adil Ismail Elfaki ve Ataşe Adam Idris Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.  KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat Türkiye’de en fazla uluslararası öğrenciyi bünyesinde barındıran üniversite olduklarını söyledi ve KBÜ hakkında bilgiler verdi. Polat, KBÜ'de eğitim alan öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda akademik eğitim gördüklerini söyledi. Rektör Polat, Karabük Üniversitesinin uluslararası alanda almış olduğu başarıları ve bu konuda yapılan çalışmaları da heyete aktararak "Sudan ve KBÜ arasında iş birliklerini artırmayı istiyoruz." dedi. Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına hep birlikte çekilen fotoğraf karesi ile son buldu.