Suriyeli ve Türk öğrenciler için ücretsiz İngilizce kursu

Karabük Üniversitesinde AB projesi kapsamında “Yüksek Ögrenim İngilizce'ye Erişim Kursları” düzenleniyor. Ücretsiz olan İngilizce kurslarından üniversitedeki Suriyeli ve Türk öğrenciler faydalanabilecek.  BRITISH COUNCIL, DAAD , CAMPUS FRANCE ve NUFFİC tarafından ortak yürütülmekte olan HOPES (Suriyeliler İçin Yüksek ve İleri Öğrenim İmkanları ve Perspektifleri) AB projesi kapsamında proje ortağı olarak Karabük Üniversitesinde “Yüksek Ögrenim Ingilizceye Erisim Kursları”nın üçüncüsü düzenlenecek. Üniversitedeki Suriyeli ve Türk öğrencilerin faydalanabileceği A1-A2-B1-B2 seviyelerinde açılacak olan kurslara katılım ücretsiz olacak. Hafta sonu verilecek kurslar için en önemli koşul ise derslere düzenli katılımın zorunlu olması. Kurs kapsamında öğrencilere "100 Saat Yüzyüze İngilizce Dersleri", "Online Eğitim", "Bir Aptis Testi ve Sertifikası" ile "Ücresiz Ders Materyalleri" imkanı sunuluyor. Başvuru nasıl yapılıyor? İngilizce kursu başvurusu için https://goo.gl/fRGxCu linkinden form doldurulması gerekiyor. Formu doldurduktan sonra başvurular %60 Suriyeli, %40 Türk öğrenci kontenjan oranında değerlendirilecek. Belirlenen aday kursiyerlerin mail adreslerine seviye belirleme sınav linki gönderilecek. Bu sınavı da online olarak 7 Mart Çarşamba gününe kadar tamamlamış olmak gerekiyor. Kursun başlangıç tarihi, saati ve yeri ise hem mail hem de sms olarak adaylara gönderilecek.