Tıp Mühendisliği öğrencileri, 'Imagine Tomorrow‘dan ödülle döndü

Karabük Üniversitesi Tıp Mühendisliği  öğrencileri, Avrasya Yükseköğretim Zirvesi kapsamında düzenlenen "Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon" etkinliğinde 'En İyi Kadın Girişimcilik' ödülünü almaya hak kazandı. Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) kapsamında düzenlenen "Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği", 19-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Girişimcilerin proje ve iş fikirlerini hayata geçirme fırsatı bulduğu Imagine Tomorrow’da yarışan Karabük Üniversitesi Tıp Mühendisliği öğrencileri ödülle döndü. TÜBİTAK, ASELSAN, Bayer ve Tarvenn Ventures and Advisors gibi çok sayıda kuruluşla birlikte üniversiteler, teknokentler ve kuluçka merkezleri yer aldığı etkinlikte Tıp Mühendisliği  öğrencileri Selvinaz Burcu Kızılateş, Fatema Shaban ve Ziya Rahim Karataş’ın “HemoGlucose” adlı projesi, 'En İyi Kadın Girişimcilik' ödülünü aldı. Projenin danışmanlığını ise Tıp Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yılmaz yürüttü. Geleceği yakalamış inovatif ve teknoloji tabanlı girişimlere ev sahipliği yapan Imagine Tomorrow’da, Tıp Mühendisliği öğrencileri ayrıca sektörde yer alan yatırımcı ve firmalarla bir araya gelerek projelerini sunma imkânı yakaladı.