Öğrenci

Trafik kazasında yaralanan öğrencimizden üzücü haber

Karabük'te yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Karabük Üniversitesi öğrencisi Shkar Mustafa yaşam mücadelesini kaybetti.

Karabük'te 15 Ekim Salı akşamı meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Shkar Mustafa (19) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Karabük 100. Yıl Jandarma Kavşağı'nda meydana geldi. Irak uyruklu Karabük Üniversitesi öğrencisi Shkar Mustafa, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Ancak, üniversite öğrencisine M.Ö. (19) yönetimindeki 78 BZ 562 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan ve yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Shkar Mustafa, tedavi gördüğü hastanede 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’tan taziye mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, vefat eden Shkar Mustafa için taziye mesajı yayımladı. Rektör Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karabük’te meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede tedavisi süren Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Shkar Mustafa’nın tüm müdahalelere rağmen vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Öğrencimiz merhum Shkar Mustafa’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."