Rektörlük

Üniversitemiz ile Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu kardeş okul oldu

Üniversitemiz ile Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu imzalanan protokol ile kardeş okul oldu.  Hazırlanan protokole Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ile Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Müdür V. Murat Altın imza attı. İmzalanan protokol ile Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nda bulunan öğrencilerin üniversite kapsamında belli çalışmaları beraber yürütmeleri ve öğrencilerin sosyal alanlarda gelişimleri hedefleniyor. Ayrıca 2017-2018 Eğitim dönemi itibariyle 5. sınıflardan başlayarak sağlık taramalarının yapılması, ortaokul öğrencilerine çeşitli kurslar açılması ile ilgili hazırlık yapılması, üniversitemizdeki mevcut öğrenci toplulukları ve ortaokul bünyesinde bulunan öğrenci kulüpleri ile iş birliği yapılarak ortak projeler üretebilmelerinin sağlanması, Karabük Üniversitesi proje ofisi tarafından ortaokul personeline ve öğrencilerine proje hazırlama konusunda eğitim çalışması yapılmasına karar verildi.