Yabancı Diller Yüksekokulu, Aladağ'da fidan dikti

Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri Aladağ bölgesinde fidan dikme etkinliğine katılarak onlarca fidanı toprakla buluşturdular.  Yabancı Diller Yüksekokulu Sosyal ve Akademik Etkinlikler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenci ve akademisyenler Karabük Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinin de eşliğinde Aladağ bölgesindeki ağaçlandırma projesine destek oldular. Fidan dikimi öncesinde Karabük Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ağaçların ve ormanın insan hayatı üzerindeki önemine ilişkin bilgiler aktardı. Daha sonra orman muhafaza memurlarının rehberliğinde servi ve karaçam türündeki fidanların dikimi öğrenci ve akademisyenler tarafından özenle gerçekleştirildi. Etkinliğin sonrasında ise öğrenciler etkinliğin yorgunluğunu Aladağ piknik alanında eğlenerek attılar.