Kampüs

Yayımlar ve Kütüphaneler Genel Müdüründen ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ve Daire Başkanı Ahmet Aldemir Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette bulunan Genel Müdür Hamdi Turşucu ve beraberindeki ekibe Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Özcan Büyükgenç eşlik etti. Kütüphane ve kütüphane hizmetleri hakkında bilgi veren Büyükgenç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok değerli Genel Müdürümüz ve ekibi ile Kızılcahamam’da Bakanlığımızın düzenlediği Halk Kütüphanelerinde Mimari yapı Çalıştayı'nda beraberdik. Çalıştay'da ülkemizin çok değerli akademisyenleri ve uzmanları ile "Yaşayan Kütüphaneler" masasında bir araya gelerek iki gün süren çalışmalar gerçekleştirmiştik. Genel Müdürlüğün ülkemizde halk kütüphaneleri alanında kütüphane hizmetlerini geliştirmek için yoğun çalışmaları olduğunu biliyorum. Bugünde bizleri ziyaret ettiler. Ben kendilerine hoş geldiniz, sefa getirdiniz diyorum.” dedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Ülkemizin güzide bir üniversitesine böyle güzel bir eser kazandıran başta hayırsever iş adamına ve üniversite yönetimine teşekkür ederim. Bu kütüphane güzel bir eser olmuş, teknolojik olarak ta çok ileri bir düzeyde. Gençlerin araştırma yapması için her şey düşünülmüş.” diye konuştu.