Rektörlük

Yemen Kültür Bakan Yardımcısı, KBÜ'yü ziyaret etti

Yemen Kültür Bakan Yardımcısı Zaid Jaber, Karabük Üniversitesini (KBÜ) ziyaret etti. KBÜ'de eğitim alan Yemenli öğrenciler hakkında bilgi alan bakan yardımcısı, KBÜ ile eğitim iş birliğini artırmak istediklerini söyledi. Yemen Kültür Bakan Yardımcısı Zaid Jaber beraberinde Yemen Millet Meclisi Üyesi Dr. Saleh Alsanabane, Türkiye Yemenliler Dayanışma Topluluğu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Alokabe, Bursa Uludağ Üniversitesinden Yemenli Akademisyen Dr. Abdulgani Alahjare, Karabük'teki Yemenli Öğrenciler Dernek Başkanı Abdurrahman Altamimi ve Yemenli Öğrenciler Derneği Üyesi Musaab Alqurashi, KBÜ'yü ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Prof. Dr. İzzet Açar tarafından ağırlanan Jaber ve heyeti ile yapılan görüşmede, öğrenci değişimi ve eğitimde işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler sonrasında Demir Çelik Kampüsünü gezen Yemenli heyet, bilgiler aldı. Heyet, kampüs gezisi sonrası Yemenli öğrenciler tarafından düzenlenen ve Yemen'in bağımsızlık günü olarak kutlanan "30 Kasım Bağımsızlık Günü" programına katıldı.