Öğrenci

Yenice'de motosiklet kazası can aldı

Karabük’ün Yenice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Karabük Üniversitesi öğrencisi Sefa Cinkavuk motosikleti ile kamyonete çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Külliye Karabük

Karabük Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü'nde öğrenim gören Sefa Cinkavuk, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Karabük’ün Yenice ilçesinde meydana geldi. Sefa Cinkavuk (21) yönetimindeki motosiklet Karabük istikametinden Yenice istikametine seyir halindeyken DDY Üst Geçit Köprüsü Balıkısık mevki'inde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolünü kaybetmesi sonucu Karabük istikametine seyir halinde olan Şevki Kar yönetimindeki kamyonete çarptı.

Meydana gelen kazada çarpmanın şiddeti ile sürücü Sefa Cinkavuk ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motor sürücüsü Yenice Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Sefa Cinkavuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’tan taziye mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Sefa Cinkavuk için taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üniversitemiz TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü öğrencisi Sefa Cinkavuk’un vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Trafik kazasında hayatını kaybeden değerli öğrencimiz Sefa Cinkavuk’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, hocalarına ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.”