Sağlık

Karabük Tip 1 Diyabet Derneğinden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Karabük Tip 1 Diyabet Derneği Başkanı Ceren Turhan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Tip 1 Diyabet Derneği Başkanı Ceren Turhan, Başkan Yardımcısı Fatime Şahin, Dernek Üyeleri Sevgi Ertaş Uysal ve Nimet Damla’yı makamında ağırladı. Ziyarete Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz eşlik etti.

Görüşmede, Karabük Tip 1 Diyabet Derneği Başkanı Ceren Turhan, derneğin yürüttüğü projeler ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Tip 1 Diyabet Derneği Başkanı Ceren Turhan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük Tip 1 Diyabet Derneği Başkanı Ceren Turhan ve beraberindeki heyet, misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ