Sağlık

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık İzmir'de Bulunan Üniversiteleri Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesini ziyaret ederek, Üniversite Rektörleri ile iş birliği görüşmeleri gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversiteler arası akademik iş birliği, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda İzmir’de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesini ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse arasında akademik iş birliği protokolü ile Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) iş birliğini kapsayan protokoller imzalandı. İki üniversite arasında çeşitli akademik faaliyetler yürütülecek olup, Sağlıkfest süresince İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi uygulama desteği ve mali katkılarla Karabük Üniversitesine destek verecek.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer ile Görüştü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer’i de ziyaret etti. Görüşmede, iki üniversite arasındaki olası iş birlikleri ve akademik iş birliği fırsatları üzerine genel bir değerlendirme yapıldı. İş birliği alanları olarak ortak araştırmalar, projeler ve akademik etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti. Görüşmede, iki üniversite arasında potansiyel iş birlikleri ve akademik iş birliği imkanları üzerine kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fatih Kırışık, bu tür ziyaretlerin, üniversiteler arasında güçlü iş birlikleri oluşturma açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz ile Görüştü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz’ı ziyaret etti. Üniversiteler arasındaki iş birliğini artırma ve ortak projeler geliştirme amacıyla gerçekleştirilen ziyarette iki üniversitenin ortak akademik programlar, araştırma projeleri ve öğrenci değişim programları üzerinde duruldu. Prof. Dr. Kırışık ve Prof. Dr. Yılmaz, üniversitelerinin güçlü yanlarını ve karşılıklı katkı sağlayabilecek alanları değerlendirdi.

Karabük Üniversitesi ile İzmir Demokrasi Üniversitesi Arasında Sağlıkfest Kurumsal Paydaş Protokolü İmzalandı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ile 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) kurumsal paydaş iş birliği protokolünü imzaladı. İmzalanan protokolle İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sağlıkfest’te Karabük Üniversitesine kurumsal paydaş oldu.