Karabük Üniversitesi TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Finalde

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri 2 proje ile adlarını finale yazdırmayı başardı.

TRT tarafından düzenlenen ‘Geleceğin İletişimcileri’ yarışmasında finale kalan projeler belli oldu. TRT tarafından her yıl düzenlenen yarışmada, Türkiye genelinde geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencileri çeşitli kategorilerde projeleriyle yer alıyor. 2024 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, Belgesel Film ve Radyo Programı kategorilerinde 2 farklı proje ile finale kalmaya hak kazandı.

Belgesel Film Kategorisinde "Ben ve Hero"

Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak’ın danışmanlığında yürütülen "Ben ve Hero" adlı belgesel film projesi, Bilal Bozkurt, Hünkar Uzuner, Melike Şahintürk ve Nigar Cebişli tarafından hazırlandı. Proje, özgün konusuyla ve etkileyici anlatım tarzıyla dikkat çekerek Belgesel Film kategorisinde finale kalan projelerden biri oldu.

Radyo Programı Kategorisinde "Geçmişten Gelen Sesler"

Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten’in danışmanlığında gerçekleştirilen "Geçmişten Gelen Sesler" adlı radyo programı projesi, Asiye Karabulut, Sena Kasım, Serkan Işık ve Hamza Durmaz tarafından hazırlandı. Proje, Radyo Programı kategorisinde finale yükselen projelerden biri oldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında finale kalan öğrencileri ve danışman hocalarını tebrik ederek, öğrencilerin çalışmalarını gururla takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade etti.