Rektörlük

KBÜ Rektörü Kırışık'tan ESTÜ Rektörü Özcan'a Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’ı ziyaret etti.

İki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, akademik alanlarda yürütülebilecek ortak projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan arasında yapılan görüşmede Karabük Üniversitesinde kurulan Demir Çelik, Enerji, Yapay Zeka, Batarya, Kentsel Tasarım ve Mimarlık ile Pazarlama Çalışma Takımları kapsamında iş birliği yapılması ve ortak projeler üretilmesi konusunda görüş birliğine ulaşıldı. KBÜ ile ESTÜ’nün raylı sistemler alanında uzmanlaşmış üniversiteler olduğu ve raylı sistemler alanında iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a teşekkür etti.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan ise Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ziyaretinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında kolaylıklar diledi.