Şehir

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman’ı Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 2024 yılı Kararnamesi ile Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Selçuk Akman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Kırışık’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ