KBÜ'lü Mezun Öğrencimizin TUS'ta Büyük Başarısı

Başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen Karabük Üniversitesi, öğrenci ve mezunlarının gösterdiği başarılar ile fark yaratmaya devam ediyor. Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesinden birincilikle mezun olan Dr. Benan Kahveci, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2024 Ağustos ayı sonuçlarına göre Türkiye 180’incisi oldu.

2023-2024 Akademik YılındaTıp Fakültesinden birincilikle mezun olan Dr. Benan Kahveci, TUS’ta büyük bir başarı gösterdi. ÖSYM tarafından yapılan 2024 yılı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (2024-TUS 2.Dönem) Temel Tıp Bilimlerinde 180’inci, Klinik Tıp Bilimlerinde ise 215’inci oldu.

TUS’ta başarı gösteren öğrencimizi tebrik eden Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Ulusal ve uluslararası alanda başarılarıyla adından söz ettiren Üniversitemizin eğitim kalitesi başarılarıyla zirveyi yakalamıştır. Büyük başarılara imza atan öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz bizleri gururlandırmaktadır. Mezunumuz Dr. Benan Kahveci’yi  tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.