Sağlık

Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Acar’dan KBÜ Rektörü Kırışık’a Ziyaret

Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Acar, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Acar’ı makamında ağırladı. Ziyarete Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş eşlik etti.

Görüşmede, sağlık ve eğitim alanındaki olası iş birlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Acar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Acar da misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ