Rektörlük

Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın’ı makamında ağırladı. Ziyarete Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşmede, üniversitenin mevcut durumu, bölgeye katkıları ve üniversiteyle ilgili gelişmelerin yanı sıra yeni eğitim projeleri ele alındı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ