Şehir

BRTV’den Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Bizim Radyo Televizyon (BRTV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Genel Müdürü Zafer Acar, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bizim Radyo Televizyon (BRTV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Genel Müdürü Zafer Acar’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm de bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Genel Müdürü Zafer Acar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)