Rektörlük

KBÜ Medya Yıllık Bülteni Yayımlandı

Karabük Üniversitesinin 2023-2024 Akademik Yılı boyunca gerçekleştirdiği projeleri ve önemli gelişmeleri içeren "KBÜ Medya Yıllık Bülteni" yayımlandı. Hazırlanan bülten, üniversitenin akademik, bilimsel, kültürel ve sosyal alanlarda kaydettiği başarıları detaylı bir şekilde ele alıyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın öncülüğünde Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan "KBÜ Medya Yıllık Bülteni"nde, Ağustos 2023- Ağustos 2024 tarihleri arasındaki Karabük Üniversitesinin akademik ve araştırma alanındaki katkıları, projeleri, ulusal ve uluslararası iş birlikleri, akademisyen ve öğrencilerin elde ettiği başarılar ile düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler yer alıyor.

Ayrıca,  üniversitenin stratejik hedeflerine yönelik yapılan çalışmalar, topluma katkı sağlayan projeler, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali:Sosyalfest, Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğinin ortaya konulmasının planlandığı KBÜFEST, ulusal ve uluslararası alanda yapılan iş birliği çalışmaları, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık öncülüğünde kurulan çalışma takımları, Türkiye’deki birçok paydaşın katılımıyla 6-7 Kasım’da Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Sağlık Bilimleri Festivali: Sağlıkfest, bültende kapsamlı bir şekilde ele alınıyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “1 yıllık süreçte Milletimiz ve Devletimiz için çok önemli projeleri Karabük Üniversitesi ailesiyle birlikte başarılı bir şekilde hayata geçirdik. "Bilim merkezli öğrenci dostu üniversite" sloganı ile yola çıkarak geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize dünya standartlarında eğitim alma fırsatı sunuyoruz. Akademisyenlerimizin bilimsel çalışmalarına katkı ve destek veriyoruz. Karabük Üniversitesi olarak yenilikçi projeler ve yaklaşımlar geliştirmeye ve böylelikle Milletimize, Devletimize, İnsanlığa güzel bir dünya hediye edecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karabük Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan "KBÜ Medya Yıllık Bülteni"ne ulaşmak için linke tıklayınız.