Rektörlük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Vali Mustafa Yavuz'u Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2024-2025 Akademik Yılı öncesinde Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı valilik makamında ağırladı. Ziyarette, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik hazırlıkları ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Yeni akademik yılın öğrencilerimize ve tüm akademik kadroya hayırlı olmasını diler, başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ederim” şeklinde konuştu.

Ziyarette Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ise yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında Vali  Yavuz’a bilgiler verdi.