Karabük Üniversitesinden Ostim Teknik Üniversitesine Akademik İş Birliği Ziyareti

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve beraberindeki heyet, akademik iş birliklerinin güçlenmesi amacıyla Ostim Teknik Üniversitesini ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve beraberindeki heyet, Ostim Teknik Üniversitesini ziyaret ederek, Ostim Teknik Üniversitesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

Görüşmede Karabük Üniversitesi ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında yapılabilecek iş birliklerine ilişkin konular ele alınarak üniversiteler arasında yapılabilecek ortak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Karabük Üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ardından Karabük Üniversitesi Çalışma Takımlarının üyeleri tarafından sunumlar gerçekleştirilerek Ostim Teknik Üniversitesinin akademisyenleriyle bilgi alışverişi yapıldı.

Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merve Tuna Kayılı ve Demir Çelik Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Enes Özkök tarafından Demir Çelik Takımı ve Demir Çelik Enstitüsü hakkında, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Kayfeci tarafından Enerji Çalışma Takımı hakkında, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Kutucu tarafından Yapay Zeka Çalışma Takımı hakkında, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Batıkan Erdem Demir tarafından Batarya Çalışma Takımı hakkında,  Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Selma Çelikyay tarafından Kentsel Tasarım ve Mimarlık Çalışma Takımı hakkında, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Halid Karaarslan tarafından Pazarlama Çalışma Takımı hakkında ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali Yetgin tarafından Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Ayrıca Ar-Ge faaliyetlerinden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selim Öncü ve Araştırma Destek Koordinatörü Doç. Dr. Samet Uslu, Karabük Üniversitesinin Ar-Ge ve proje faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.