Öğrenci

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Emniyet Müdürlüğü Standını Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteye başlayan öğrenciler için açılan “El Ele Güvenli Geleceğe” isimli bilgilendirme standını ziyaret etti.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteye başlayan öğrenciler için “El Ele Güvenli Geleceğe” isimli bilgilendirme standı açıldı. Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve TDP Şube Müdürlüğünde görevli personeller, öğrencileri terör örgütlerinin propaganda faaliyetlerine karşı bilinçlendirmek, zararlı alışkanlık ve oluşumlardan korumak amacıyla kapsamlı bilgilendirme yaptı. Bu çalışmaları desteklemek ve yakından incelemek üzere Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan bilgilendirme standını ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü personellerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, üniversite öğrencilerinin güvenliğini sağlamak için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. Rektör Kırışık, “Öğrencilerimizin terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerine karşı bilinçlenmesi, onları her türlü tehditten uzak tutabilmemiz açısından son derece önemlidir. Üniversitemiz, öğrencilerine sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmaya kararlıdır. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve her türlü zararlı faaliyetten uzak durmaları için çalışan tüm Karabük İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Standın hem öğrenciler hem de akademik ve idari personel tarafından yoğun ilgiyle ziyaret edilmesi, üniversitedeki güvenlik bilincinin pekişmesine katkı sağladı.