KBÜ’den YKS Tercih Dönemi İçin Sanal Tanıtım Fuarı

Karabük Üniversitesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih döneminde adaylara yardımcı olmak amacıyla üniversite ve birimlerinin tanıtılmasına yönelik Sanal Tanıtım Fuarı oluşturuldu.

Karabük Üniversitesi tarafından aday öğrencilerin daha bilinçli tercihler yapabilmeleri ve üniversite hakkında detaylı bilgi alabilmeleri için oluşturulan Sanal Tanıtım Fuarı; adaylara tercih edeceği bölümleri dijital ortamda yakından tanıtmayı hedefliyor.

Sanal Tanıtım Fuarı kapsamında öğrenciler, Karabük Üniversitesinin birimleri, bölümleri ve programları, sosyal imkanları ve kampüs hayatı hakkında kapsamlı bilgi edinebilecekler. Aynı zamanda, fuar boyunca görevlilerle çevrim içi görüşme imkânı bulacak olan adaylar, merak ettikleri sorulara doğrudan yanıt alabilecekler.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, "Amacımız, öğrencilere tercih döneminde en iyi şekilde rehberlik etmek ve Karabük Üniversitesinin sunduğu imkanları tanıtmaktır. Sanal Tanıtım Fuarı ile öğrencilere hem üniversitemizi yakından tanıma fırsatı sunuyor hem de tercihlerinde doğru kararlar almalarına yardımcı oluyoruz. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilere tercih döneminde en iyi desteği sunmak amacıyla sanal tanıtım fuarına tüm adayları davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sanal Tanıtım Fuarı, çevrim içi olarak gerçekleştirilecek ve üniversitenin resmî web sitesi üzerinden erişime açık olacak.  Aday öğrenciler, bu dönemde Karabük Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alarak gelecekteki eğitim hayatlarına yön verebilecekler.

Karabük Üniversitesi Aday Öğrenci Sanal Tanıtım Fuarına erişmek için linke tıklayınız.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ