Şehir

KBÜ Üniversite Evi’nde Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Karabük Üniversitesi Üniversite Evi’nde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Karabük Üniversitesi Üniversite Evi'nde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları tamamlanarak, çocuk park alanı da aktif hale getirildi.

Üniversite Evi’nde estetik ve dayanıklılığı artırmak amacıyla yeniden yapılan çitler, çevre düzenlemesine katkı sağladı. Çocuklar için tamamen yenilenen oyun parkı ve kum havuzu gibi yeni alanlar çocukların  eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Safranbolu Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İrfan Yurt, "Ünversite Evi’nde peyzaj çalışmalarına başladık ve bütün alanları aktif hale getirmeye çalıştık. Otoparkımızı da işlevsel hale getirdik, çocuk oyun parkını aktif hale getirdik. Burada kum havuzları, çocukların oynamasına yönelik kaydırak ve diğer ekipmanları da yerine getiriyoruz. Aktif hale getirdiğimiz alanlardan birkaçı da öğrenciler ve akademisyenler için ayrılmış bir alan oluşturduk. Burada gerekli toplantılar yapılabiliyor, projeksiyondan sunumlar gerçekleştirilebiliyor" diye konuştu.